Bitdefender endpoint security, jaren op rij als beste getest


Global Protective Network


Het Bitdefender Global Protective Network (GPN) voert dagelijks 7 miljard query’s uit om een optimale endpoint security te realiseren en gebruikt reflectieve modellen en geavanceerde zelflerende algoritmen om malwarepatronen te herkennen, zodat u in realtime beschermd bent tegen elke mogelijke bedreiging.

Bitdefender Security Smart Tools


Bitdefender endpoint security is een geïntegreerd pakket dat zowel fysieke als virtuele apparaten beveiligt. De oplossing detecteert op welk systeem hij is geïnstalleerd en past zich aan om geoptimaliseerde prestaties te leveren voor deze specifieke omgeving.

Bitdefender Photon™


Bitdefender Photon™ optimaliseert het scanproces door onbekende, verdachte of gewijzigde bestanden te onderzoeken. Tijdens het scannen past de oplossing zich aan elke individuele computer aan door specifieke gebruikspatronen te detecteren en te bepalen welke applicaties gescand moeten worden.

Beveiliging

PC prestatie

Privacy


De endpoint security software van Bitdefender heeft al 5 jaar de beste scores van de sector in de opsporing van malware. Het geheim van hun toppositie als cyberbeveiligingsbedrijf? Ze gebruiken artificiële intelligentie en een reeks andere revolutionaire technologieën, maar ook een wereldwijd netwerk van meer dan 500 miljoen computers. Zo kunnen ze overal ter wereld anticiperen op zelfs de nieuwste bedreigingen, ze opsporen en onmiddellijk blokkeren. Beter nog, ze doen dit allemaal zonder dat uw apparaten trager worden.


Een raceauto die tegelijkertijd een ondoordringbare pantserwagen is? Bitdefender Endpoint Security biedt u het beste van beide werelden. Het is uiterst krachtig en snel. Onze revolutionaire technologieën garanderen een instant reactie op malware, maar ook zuivere prestaties zonder vertragingen in uw systeem. Dat wat onder de motorkap zit, maakt Bitdefender zo snel en gebruiksvriendelijk.


Bij Bitdefender weten ze dat u wilt beschermen wat echt belangrijk is in uw leven. U wilt uw gezin beschermen en zelf kunnen kiezen wat u deelt en wat u verborgen wilt houden voor nieuwsgierige ogen. Daarom is Bitdefender Endpoint Security voorzien van hulpmiddelen en functies die het voor hackers, dataminers en allerlei malware onmogelijk maakt om in uw privéleven binnen te dringen.


Kies uw Pakket

Prijzen exclusief BTW


Virusscanner

Spywarescanner

Malwarescanner

Realtime threat control

On-Demand scanning

Firewall

Ransomware vaccin

Malware file protection

Wi-Fi traffic scanning

Web browser traffic scanner

Realtime antiphising control

Device control

Basis

2,45

per maand

Uitgebreid

2,96

per maand

Meeste verkocht